Dạy & học

BÀI VIẾT TRI ÂN THẦY CÔ

You teaches us how to be good children, good students  as well as  good citizens in the social. Every time and every time when thinking of you, my heart is full of emotion with deep respect. Today, representing all students, I would like to express my thanking for everything you do for us.

Time can drift, things can change, but the merit of the teacher is still in our hearts and  never fade into our mind.

On the occasion of Vietnam Teachers' Day, we wish you have good health to continue with  your planting people ‘s occupation.

In the end of my words, I whishes you always get good health and successes in the life.

Happy teacher ‘s day.

Tác giả: Liêu Minh Phú